Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font
» Inici » EL MUNICIPI »

SITUACIÓ GEOGRÀFICA

Vilanova d’Escornalbou és un municipi ubicat a la comarca del Baix Camp, al peu de la serra de l'Argentera,sota el turó de Santa Bàrbara; s'ubica entre els termes de Riudecanyes al nord-est, Montbrió a l’est, Mont-roig al sud, Pratdip al sud-oest, Colldejou a l’oest i l’Argentera al nord-oest. El terme municipal està força accidentat i oscil·la entre els 90 i els 515 metres d'altitud i té una extensió de 17,50 Km².

 

 

És constituït per tres grans unitats geogràfiques ben diferenciades: la conca de la riera de Vilanova, la conca del barranc de Rifà i les terres planeres del sector meridional.

 

 

La vila, a 226 m. d'altitud, es troba situada a l'esquerra del barranc de l'hort dels Frares. Dins del terme hi ha els antics nuclis de l'Arbocet i mas Munter.

 

 

Com arribar:

 

Per autopista: Sortida 1143 (Montbrió del Camp- Cambrils) de l’autopista AP-7 en direcció Montbrió del Camp. Continuar recte i a la rotonda abans d’entrar a Montbrió girar a l’esquerra direcció Mont-Roig del Camp. Continuar fins a veure una senyal de Vilanova d’Escornalbou i girar a la dreta.

 

Des de Reus: Sortir per la carretera de Riudoms (T-312) i continuar recte fins a veure una senyal de Vilanova d’Escornalbou i girar a la dreta.

 

 

 

Mapa situació

 

 

 

 

dijous, 23 de març
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97