Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Web de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina principalMapa de la webContacteCanvia mida font

PREMI RECONEIXEMENT ADMINISTRACIÓ OBERTA

11 de maig de 2021


Vilanovins i vilanovines,

L’ajuntament de Vilanova d’Escornalbou va ser guardonat, per part de la Generalitat de Catalunya , amb el primer premi de l’administració oberta, en la categoria de municipis de 501 a 1.000 habitants. Aquesta és la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

L’acte va tenir lloc el dimecres 5 de maig en format híbrid, i amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i president de l’AOC, Jordi Puigneró; del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras i del director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre.

Els reconeixements de l’AOC es donen basant-se en la maduresa digital que es determinen en relació amb uns indicadors i es valoren, entre altres, aspectes com si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu-e i tauler-e d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures-e o rebre notificacions-e; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions. Aquesta transformació digital fa que la manera de treballar sigui més àgil i que es puguin fer més tràmits amb menys temps.

Com a alcalde de Vilanova d’Escornalbou i en nom de tota la corporació municipal, vull fer el meu reconeixement a la feina que dia a dia es fa a l’ajuntament i agrair a totes i a tots els treballadors de la corporació el seu esforç i dedicació, i també als serveis informàtics del Consell Comarcal, que han fet possible que aquest premi hagi recaigut en el nostre municipi.

Comentaris

dimarts, 17 de maig
El Temps

© Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou · - Plaça de la Vila s/n - 43311 Vilanova d'Escornalbou - Baix Camp (Tarragona) - Telèfon: 977 83 75 19 - Fax: 977 83 81 97